Inca o dovada ca ''gigantii'' au existat pe Terra

joi, 15 martie 2012

Dupa cum scriam si cu multe postari in urma ,pe terra o rasa extraterestra s-a contopit cu femeile pamantence , nascand giganti.Acesti giganti erau in general generali,regi datorita fortei si capacitatii mintii lor.Totusi cu timpul ei au disparut ,dar astazi ,de fapt de cateva saptamani circula pe internet un deget al unui ''gigant''.

Pe mine unul nu m-a uimit asa de tare de cand am vazut acele schelete uriase ,care se afla chiar si in Romania descoperite in muntii bucegi ,unde se spune ca ar fi venit sa se ascunda ultimii giganti ramasi.Se stie ca in America au fost omorati cu ajutorul rasei Lupiene,asa au fost distrusi si de cei de pe melegurile nostre datorita rasei Lupiene.
Oricum sa revenim la acest deget ,e interesant si ma mir ca e asa mediatizat deoarece cu scheletele nu se mediatizeaza prea mult pentru a nu distruge increderea ''prostimei'' in manipularea Bisericii..asta e foarte simplu ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca te documentezi putin,vei descoperi ca pozele cu scheletele uriase sunt trucate.
Eu iti recomand sa nu mai crezi tot ce vezi pe NET. In era PhotoShop lucrurile sunt foarte simple. Si uriasii din romania sunt exact ca si LASER-ul pe care il au românii de la coanda.
Ha ha ha ha !!!

Unknown spunea...

igdirescortbayan.blogspot.com

Trimiteți un comentariu