Gaddafi a fost capturat

joi, 20 octombrie 2011

Autoritatile libiene de tranzitie l-au capturat pe fostul lider libian, Moammar Gaddafi, a anuntat unul dintre comandantii militari.

Stirea capturarii lui Gaddafi survine dupa anuntarea ccuceririi orasului natal al acestuia, Sirte, scrie BBC.

Potrivit unui oficial al Consiliului National de Tranzitie (CNT), Abdel Majid, fostul lider libian ar fi ranit la ambele picioare.

Mahmoud Shammam, ministrul libian de Informatii al Consiliului National de Tranzitie (CNT) a facut aluzii la capturarea lui Gaddafi, fara a confirma insa informatia.

"Cred ca putem spune ca Sirte este eliberata...Cred ca au loc manifestari de bucurie acum. Se vorbeste si despre un peste mare care a fost prins. Nu pot confirma nimic insa oamenii de acolo vorbesc ca au prins un peste mare".

Intrebat ce s-ar intampla daca Gaddafi ar fi prins, Shammam a spus: "Il vom pune in fata tribunallui, nu avem de gand sa-l spanzuram pe strada. Avem de gand sa il judecam corect, asa cum nu a procedat el cu poporul libian. Speram sa mai prindem si alte nume mari ca sa le judecam si sa lasam oamenii sa aiba ultimul cuvant cu privire la soarta lor... Cred ca fiecare libian vrea sa-l vada pe Gaddafi la judecata".



Sa fie oare aici un compot al illuminatilor de a masca un moment inportant cu asta??

1 comentarii:

Florin Biciu spunea...

Buna ziua!
Va contactez din partea Blogului Unui Comunist (http://blogulunuicomunist.blogspot.com/). Ati fi interesati de un schimb de banner? Astept raspuns.

Trimiteți un comentariu