Cine sta defapt in spatele ACTA

vineri, 10 februarie 2012

Toata lumea zici ca a inebunit cu ACTA peste tot...Chiar credeti ca va i-a cineva in seama?Totul decid cei de sus din ''grup'' :),noi doar ne supunem .Pe aceea nu-i putem schimba si nici nu-i cunostem desi ne conduc in secret.Mai bine am spune Jos Oculta Modiala a grupului Illuminatilor decat stop ACTA!Vor sa inceapa razboiul si cu internetul sar putea transmite multe informatii ,datorita facebook deja toate serviciile secrete internationale au acces la orice informatie despre tine si despre toti utilizatorii.Acum vor sa inchida internetul nu pentru a stopa pirateria ci pentru ca omul de rand sa nu mai aiba acces la informatii daca al treilea razboi mondial incepe.Nu imi e frica sa spun totul pe fata,m-am saturat sa votez petitii online care nu ajuta la nimic.
Nu rezolvam nimic nici daca luam atitudine, ''grupul'' v-a face tot ce va vrea el si sa zicem ca v-a incetini procestul timp de cativa ani si ne vor arunca niste marionete cum sunt cei care cica ne conduc guvernele fiecarui stat.Daca vrem o lume mai buna trebuie mai intai ca noi sa fim buni unii cu ceilalti.
Cineva trebuie sa schimbe acesta acesta lume pentru care bunicii si parintii nostri s-au luptat,este de datoria noastra a tinerilor sa facem ceva!

1 comentarii:

Anonim spunea...

conspiratia e de fapt indreptata spre cei care scriu corect dpdv gramatical, tinta e de a instaura un haos lingvistic. pe tine n-are cum sa te atinga...

Trimiteți un comentariu