Cranii de extraterestri in Peru

luni, 28 noiembrie 2011

Antropologul Renato Riquelme Davila Andină Rituals muzeu privat, situat în cartierul de Andahuaylillas Quispicanchi provincie ( Cusco ) a anunţat descoperirea unei mumii fără caracteristici umane.

Riquelme Davila a explicat că organismul este de 50 cm inaltime, cap triunghiular, cavitatea ochiului prea mare, deschis fontanelei, care este caracteristică doar de copii de până la 1 an şi are molari, care arată că există un decalaj enorm care nu este comun la om.

"Aceasta nu pare uman, deoarece capul este triunghiular şi extraordinară, într-adevăr, capul este de aproximativ de dimensiunea corpului şi a crezut că am fost un copil, dar medicii spaniolă şi rusă au venit şi ne-am confirmat că aceasta este într-adevăr, un extraterestru" , a declarat prin intermediul RPP Noticias.

Capul este triunghiular şi extraordinară, într-adevăr, capul este aproape de mărimea corpului şi a crezut că am fost un copil, dar medicii spaniolă şi rusă au venit şi ne-au confirmat faptul că într-adevăr, este un extraterestru spunea Renato Davila.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu