Imperiul corporatist-globalist

duminică, 18 septembrie 2011


Exista doua metode de a cuceri si inrobi o natiune.Una este prin sabie.A doua este prin indatorare.
-John Adams-Al doilea presedinte american

Asasinii economici,aflati in slujba guvernului american si a Bancii Mondiale,au doua modalitati de-a cuceri o natiune.
Intai,ei trebuie sa identifice o tara cu resurse (petrol) apoi faciliteaza un imprumut urias pentru aceea tara de la Banca Mondiala sau FMI.
Banii nu ajung in aceea tara,ci ajung pe mana corporatiilor care construiesc proiecte de infrastructura in aceasta tara,lucruri de care beneficiaza doar oamenii bogati.
Iar majoritatea populatiei a acestei tari vor ramane cu datoriile si vor flamanzi si vor saraci din ce in ce mai mult.

Si pentru ca nu pot plati datoriile,acele st
ate sunt obligate sa vanda petrolul mai ieftin mariilor compani,sa permita construirea unei baze militare,sa-si trimita trupele intr-o zona de razboi (Irak) ca sa sprijine trupele americane si asa vor adera in NATO si sa voteze cu ei la intrunirile ONU.si sa-si privatizeze infrastructura si sa o vanda companiilor americane sau corporatiilor multinationale.

Scopul e ca statul respectiv sa fie ingenuncheat cu datorii mari care nu le pot plati,iar asasinii economici le vor oferi sansa sa-si refinanteze datoria ca sa plateasca si mai multa dobanda.
Sunt 3 pasi pentru a rasturna un regim al acelei tari:
Exista insa o optiune ce trebuie aplicata de la inceput.
1.Mituirea sau coruperea:incerci sa-l mituiesti spunandu-i ca el si familia sa vor fi in siguranta,ca vor ramane la putere si ca se vor imbogati daca respectivul lider va face jocul asasinilor economici.
2.Asasinarea:daca mituirea nu are succes,atunci asasinii economici vor trimite ''sacalii'' CIA care il vor asasina pe respectivul lider.
3.Revolutia:daca liderul are prea multi oameni de nadejde care il apara,atunci asasinii economici vor fi nevoiti sa manipuleze populatia ca liderul respectiv e un tiran,ca ei au fost saraciti de regim si ca daca vor rasturna regimul si vor instaura democratia,vor trai la fel de bine ca in Occident.Foarte usor,platesti niste demagogi si lideri ale unor rebeliuni sau gasti de huligani si foarte usor inciti populatia la proteste.
4.Razboiul:Dar daca liderul respectiv are o armata care il va apara de protestatarii furiosi si va putea inabusi protestele,atunci asasinii economici nu le vor ramane decat optiunea de-a convinge SUA prin serviciile secrete ca acel lider e aservit unei factiuni inamice cu SUA;ca acel lider e aservit ideologic comunistilor sau mai NOU,ca este aservit religios si fundamental ter
oristilor al-Qaida!Si astfel,tara respectiva este invadata,iar regimul este rasturnat.
State cucerite de asasinii economici


1.Mohammad MossadeghIn 1953,Mohammad Mosaddegh a fost ales democratic,dar a dorit ca petrolul sa fie vandut foarte scump,cea ce era in beneficiul poporului,dar o problema pentru mariile corporatii.
Asa ca a fost trimis un agent CIA care a reusit cu cateva milioane de $ sa-l dea jos de la putere pe Mosaddegh printr-o revolutie si sa il inlocuiasca cu Sahul care era pro-vanzarii petrolului la pret mic.

2.Jacobo Árbenz Guzmán

In 1954,in Guatemala,Arbenz a fost ales presedinte,iar tara era controlata de companai United Fruit.Dorea sa ''dea pamantul inapoi oamenilor''.Companiei United Fruit nu i-a placut deloc,asa ca s-a apucat de campanie ce convingea SUA ca Arbenz era marioneta rusilor sovietici.
Iar SUA nu ar accepta ca URSS sa aibe iesire in America Latina,deoarece in acele vremuri persista o frica teribila de ''teroarea rosie''.
Astfel,CIA si armata a fost convinsa si au fost trimise trupe de soldati,avioane,sacali economici si au reusit sa-i doboare regimul,iar el a murit in exilul din Mexic.

3.Jaime Roldos

Ecuadorul a fost de multe ori condus de dictatori brutali,dar pro-SUA,insa s-a luat in anul 1981,s-a luat decizia de-a se organiza alegeri democratice.Jaime Roldos si telul sau era folosirea resurselor in folosul poporului.Si a castigat!
Si a inceput sa puna in aplicare toate masurile si promisiunile,iar vanzarea petrolului era in beneficiul poporului,cea ce asasinilor economici nu le-au placut.
A fost trimis un asasin economic pentru a-l convinge pe presedintele ales democratic ca daca ii face jocul,va ramane la putere,iar familia sa se va imbogati.
N-a ascultat.....a fost asasinat.A murit dupa ce avionul in care se afla sotia sa, Lady Martha Bucaram care era si Ministrul Apararii.Se presupune ca a fost strecurata o bomba in avion.

4.Omar Torrijos

Tot in 1981,in Panama,Omar Torrijos era un presedinte carismatic care chiar isi dorea sa sprijine tara.Asasinii economici au incercat sa-l convinga,dar nu a avut rost.El stia ca ei jefuiesc tara,ii exploataza poporul fara mila si ca aveau sa-l mituiasca pentru a nu mai ajuta tara.Dorea sa readuca Canalul Panama sub control Panamez.
A fost si el asasinat in mai al acelui an...si el a murit printr-o prabusire de avion,tot prin strecurarea unei bombe in avion.

5.Hugo Chavez

In anul 1998,Hugo Chavez a fost ales presedinte al Venezuelei dupa o serie de presedinti corupti.Numai ca Chavez a luat atitudine in fata SUA si a cerut ca petrolul tarii sale sa fie folosit pentru a-si ajuta poporul.

Asta nu le-a placut asasinilor economici si in anul 2002,CIA a regizat o lovitura de stat.In ciuda faptului ca oamenii au fost platiti si incitati la revolta si prin intermediul mediatizarii revoltei,lucrurile au luat amploare, cu Chavez nu a tinut figura,avand multi oameni loiali.Revolta a fost infranta!

6.Saddam Hussein

Irakul este exemplul perfect pentru a arata cum functioneaza sistemul.S-a incercat coruperea guvernului cu asasini economici.Nu a mers.S-a incercat cu sacalii asasini trimisi de CIA,dar nici eu nu au avut succes,pentru ca Saddam avea o securitate buna.
In 1991,asasinii economici si serviciile secrete l-au obligat pe presedintele american George Bush sa lanseze o invazie asupra Irakului pentru a distruge armata irakiana sub pretextul ca Saddam invadase Kuweitul.Saddam dorea sa detina enormul petrol din Irak si din Kuweit pentru el insusi sau probabil pentru a-si ajuta populatia.Dar asasinii economici nu doreau ca el sa fie anihilat,caci Saddam avea un caracter puternic,ar fi fost pe placul lor,putea sa manipuleze si sa tina sub control populatia.Asa ca razboiul din Golf a incetat,asasinii economici s-au dus din nou sa-l corupa,dar fara succes.
Inca odata,nici asasinii economici,nici sacalii servicilor secrete nu au avut succes.Iar protestele erau imposibil de organizat intr-o tara cu regim totalitar,dictatorul putand sa inabuse sangeros orice protest si fiind foarte bine protejat de oamenii sai loiali.
Asa ca in anul 2003,era nevoie de o noua interventie militara.Sub pretextul fals ca Saddam detinea arme de distrugere in masa si ca era partener cu Osama ben Laden,fiul lui George Bush Senior,a fost si el obligat sau mintit sa spuna si sa mediatizeze aceste lucruri.Astfel,intreaga SUA era convinsa ca Saddam era un terorist.
Si de data asta,SUA a dus treaba la capat.Iar Saddam nu a mai primit nicio sansa din partea asasinilor economici si astfel ....a fost anihilat!
Dar pentru acest razboi,a fost nevoie de un 11 septembrie avand un scop mai complex.Asa,oamenii vor fi impinsi intr-un razboi impotriva terorismului la nesfarsit.Si astfel a fost creat un imperiu,subtil si clandestin.Toate imperiile trecute au fost construite cu ajutorul armatei,si stiau cu totii ce construiesc:francezii,nemtii,spaniolii,portughezii,englezii,grecii,romanii,persii,egiptenii,asiro-babilonienii,turcii,chinezii,indienii,rusii etc cu totii stiau ce construiau....si erau mandri de asta.Intotdeauna aveau o scuza,ca raspandeau civilizatia sau o anumita religie sau ideologie.
Stiau bine ce fac,dar noi nu!
Majoritatea americanilor din SUA habar nu au ca traim de pe urma unui imperiu clandestin.Si ca exista mai multa sclavie azi in lume,decat oricand in istorie.
Dar cine este imparatul?
Presedintii SUA nu pot fi monarhi,caci au mandate limitate,sunt aserviti companiilor si corporatiilor-intr-un fel,ei isi conduc tara doar cu numele.
Dar exista ceva ce ar fi echivalent cu un imparat si acel ceva s-ar numi Corporatocratie(un grup de indivizi care conduc cele mai mari corporatii) si chiar se comporta ca imparati ai acestui imperiu american clandestin.Ei controleaza mass-media,fie prin posesie directa,fie prin publicitate.
Ii controleaza pe majoritatea presedintilor si guvernantilor prin faptul ca le finanteaza campaniile electorale fie prin corporatii,fie prin contributii personale ce provin din corporatii.
Acesti indivizi nu sunt alesi,nu au mandat limitat,nu dau socoteala nimanui.Si nu poti spune la cel mai inalt nivel ca acel individ lucreaza intr-o corporatie privata sau pentru guvern,pentru ca se muta dintr-o parte in alta...Guvernul corporaritistilor e invizibil in anumite cazuri,iar masurile sunt aplicate de corporatii,de la un nivel la altul.
Si oricum,politicile guvernului sunt trasate de fapt de catre Corporatrocratie si aduse la constiinta guvernului,care le pune in aplicare.


Acest proces de manipulare al Corporatrocatiei prin indatorare,mita,asasinare si subminare politica precum si lansarea interventilor militare poarta numele de :GLOBALIZARE!


Nu mai exista America,nu mai exista democratie.Nu mai exista Europa,nici Asia,nici Africa....Exista doar IMB si ITT si AT&T si DuPont,Dow,Microsoft,Union Carbine,Ford si Exxon si multe altele.....acestea sunt natiunile lumii de astazi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu