Cimitirul de creaturi gigant descoperit în Africa Centrală

duminică, 3 iulie 2011


O echipa de antropologi a gasit o înmormântare misterios în junglă în apropierea oraşului de la Kigali Ruanda (Africa Centrală).
Ramasitele apartin creaturi gigantice, care seamănă puţin la om. Şef de grup de cercetare este de părere că acestea ar putea fi vizitatori de pe alta planeta care a murit ca urmare a unei catastrofe.

Potrivit oamenilor de ştiinţă, ei au fost îngropaţi de cel puţin 500 de ani. La inceput, cercetatorii au crezut ca au venit peste rămâne de aşezări antice, dar nici un semn de viata umane au fost găsite în apropiere.

Cele 40 de morminte comunal a avut aproximativ 200 de organisme în ele, toate perfect conservate. Creaturi erau înalţi - aproximativ 7 metri. Capetele lor au fost disproporţionat de mare si nu aveau nici gura, nas sau ochi.

Antropologi cred că creaturi au fost membri ai unei aterizări străin, eventual, distrus de un virus terestre la care nu aveau imunitate. Cu toate acestea, nici urme de aterizare a navei spaţiale sau fragmentele au fost descoperite.

Aceasta nu este prima constatare astfel. În vara anului 1937 un grup de oameni de stiinta din China, condusa de profesorul Chi Putei intervievaţi peşterile de pe Muntele Bayan-Kara-Ula. În interiorul ei au găsit schelete cu cap excesiv de mari şi organismele pricajit. În apropiere au fost 176 plăci de piatră. În centrul de fiecare farfurie era o gaură de la care o canelură spirală întins la perimetrul cu câteva caractere pe ea.

În plus, peretii pesterii au fost acoperite cu poze din răsăritul soarelui, lună şi stele, cu multe puncte pictate sau obiecte mici, se apropie încet munţi şi suprafaţa Pământului.

Experţii în descifrarea caractere vechi scrise au fost nedumerit peste divulgarea spirale secrete din pestera Bayan-Kara-Ula pentru două decenii. În cele din urmă, profesorul de la Beijing Zum Umniu Universitatea descifrat mai multe inscripţii.

Literele canelat relatat că aproximativ 12 mii de ani unele obiecte care zboară prăbuşit în aceşti munţi. Arheologii chinezi găsit o menţiune a popoarelor care au trăit în peşterile muntoase din Bayan-Kara-Ula.

Un cadavru a unui alt "străin" a fost găsit de speologi turci. O mumie din epoca de gheata a fost de odihnă într-un sarcofag din material cristalin. Înălţimea de creaturi umanoide de sex masculin nu a depăşit 1 metru 20 de centimetri, pielea lui era verde deschis, iar el avea aripi mari transparente cu privire la părţile lui.

Conform cercetatorilor, în ciuda aspectului neobişnuit creatura arata mai mult ca o persoană, mai degrabă decât un animal. Nas, buze, urechi, maini, picioare, cuie, au fost foarte similare la om. Doar ochii lui au fost foarte diferite, de trei ori mai mari decât cele ale unui om, şi incolor, ca şi ochii reptilei.

Nu cu mult timp în urmă într-unul din mormintele egiptene o mumie de un bărbat 2,5 m înălţime a fost găsit. Nu a avut nici nas sau urechi, şi gura ei a fost foarte larg şi nu a avut nici limba.

Potrivit arheolog Gaston de Villars, la vârsta de Mumia este de aproximativ 4 mii de ani. A fost îngropat ca un nobil egiptean - cu atenţie mumificat şi înconjurat de obiecte de agenţi, produse alimentare si arta conceput pentru viata de apoi. Cu toate acestea, astfel cum a fost descoperită, nu toate obiectele în jurul valorii de constatare aparţin egiptean sau chiar Pamantului cultură. De exemplu, printre constată a fost un disc de metal lustruit rundă acoperite cu personaje ciudate, un costum din metal cu resturi de ceva asemănător pantofi de plastic, şi de multe comprimate de piatră umplut cu imagini de stele, planete şi maşini de ciudat. Altar în cazul în care o mumie ciudat a fost găsit, de asemenea, arată neobişnuit. Înmormântare a fost făcută din materiale necunoscute în antichitate. Piatra a fost literalmente sculptate din piatra, astfel încât pereţii erau netede, cum ar fi marmura lustruită. Arăta ca în cazul în care a fost tăiat de un laser. De altfel, suprafaţa de piatră a fost topit. Mormântul a fost decorat cu o substanţă asemănătoare cu plumb.


Cu toate acestea, "străinul" teoria nu este singurul. Potrivit unor cercetatori, "giganţi" şi "pitici" ar putea fi o sucursală partea simpla a omenirii, care odată a trăit pe Pământ, dar din anumite motive au disparut.

Foarte interesant e ca se aseamana cu gigantii din bucegi...

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred pana nu vad!

Trimiteți un comentariu