Inca o dovada ca ''gigantii'' au existat pe Terra

joi, 15 martie 2012

Dupa cum scriam si cu multe postari in urma ,pe terra o rasa extraterestra s-a contopit cu femeile pamantence , nascand giganti.Acesti giganti erau in general generali,regi datorita fortei si capacitatii mintii lor.Totusi cu timpul ei au disparut ,dar astazi ,de fapt de cateva saptamani circula pe internet un deget al unui ''gigant''.

Pe mine unul nu m-a uimit asa de tare de cand am vazut acele schelete uriase ,care se afla chiar si in Romania descoperite in muntii bucegi ,unde se spune ca ar fi venit sa se ascunda ultimii giganti ramasi.Se stie ca in America au fost omorati cu ajutorul rasei Lupiene,asa au fost distrusi si de cei de pe melegurile nostre datorita rasei Lupiene.
Oricum sa revenim la acest deget ,e interesant si ma mir ca e asa mediatizat deoarece cu scheletele nu se mediatizeaza prea mult pentru a nu distruge increderea ''prostimei'' in manipularea Bisericii..asta e foarte simplu ...

Despre Martisor

joi, 1 martie 2012

Ziua de 1 Martie, Martisorul, dupa calendarul vechi, era considerata ca inceputul unui Nou An, sarbatoarea venirii primaverii.
Martisorul era un fel de talisman menit sa poarte noroc, oferit de anul nou impreuna cu urarile de bine, sanatate, dragoste si bucurie si se sarbatoreste din timpul romanilor, cand se sarbatorea ca zeul Marte, zeul fortelor naturii, al primaverii si al agriculturii.
Martisorul era format dintr-un fir rosu si unul alb, de care se atarnau monede de aur sau argint. Culoarea rosie, data de foc, sange si soare, era atribuita vietii, deci femeii. In schimb, culoarea alba, conferita de limpezimea apelor, de albul norilor era specifica intelepciunii barbatului.
Totusi este o sarbatoare originala a nostra ce merita sarbatorita pe langa ''Sf.Valentin'' .Dar daca e sa o luam asa este si o sarbatoare pagana fiind deoarece romanii in antichiatate il sarbatoreau pe zeul Marte,totusi depinde din ce unghi privim acesta.
P.S. :Va urez tuturor bucurie si armonie in acesta zi!