Razboiul dintre rase extraterestre

vineri, 20 ianuarie 2012

Cu mult timp in urma ,cand omul era inca fragend rasele extraterestre reptiliene vizitau foarte des pamantul ,contopinduse uneori cu pamantencele si creeand nephilim.Dar totusi in zona nostra poate chiar la stramosii tracilor s-a dat un razboi intre o rasa reptiliana aceea fiind Balauriana sau Serpilieni pentru aparearea omenirii poate sau in interesele fiecaruia.
Lupienii totusi au infrat si din stema dacilor reiese acest lucru ca o multumire.Lupienii insta nu s-au contimit cu oamenii din zona nostra ci o alta colonie oarecum s-a contopit in America ,de acolo legendele cu varcolacii sau ''zeii lupi''.
Totusi ce am scris mai sus este doar o teorie a mea ...

Sculpturi rare in Africa!

miercuri, 11 ianuarie 2012

Dacă acestea există, la toate, cele mai multe obiecte de lut neglazurată din cele mai vechi timpuri sunt acum moloz, fragmente de simpla gloria fosta lor.














Acest cap de teracota, la în jurul valorii de 2000 de ani, este o excepţie rară. Excavat dintr-un sat din Nigeria, aceasta este una dintre cele mai bune exemple conservate de acest gen descoperit vreodata. Este un produs al culturii Nok care a inflorit de la aproximativ 1000 î.Hr. în AD 500, atunci când aceasta a murit misterios, şi oferă exemple dintre cele mai vechi artei figurative in Africa sub-sahariană.
Arheologii Peter Breunig şi Nicole Rupp din Frankfurt Goethe-Universitatea din Germania a descoperit cap în timpul sezonului de teren 2010. Acesta a fost găsit în Kushe, un sat mic aproximativ 150 km nord de capitala Abuja. Uimitor, acest specimen a fost foarte aproape de suprafaţă - doar 60 de centimetri în jos.

Terracottas Nok sunt un mister. Nimeni nu stie sigur ce au fost folosite pentru. Acestea pot reprezenta membrii mort al comunităţii Nok şi ar fi putut fi o ofertă la un altar votiv. Alternativ, figurinele poate să fi fost inventar.

Africa a cunoscut o renaştere a activităţii arheologice pentru a investiga Nok cultură. O parte din acest are de a face cu interes în societăţile epoca fierului în Africa, care este in crestere ca antropologi ia în considerare modul în care tehnologiile - în special cele pe bază de fier - răspândit. Nok sunt considerate a fi una dintre primele, dacă nu mai devreme, oamenii de fier topi de pe continentul african.

Cu toate acestea, cercetarea este în pericol. Pe parcursul ultimelor jumatate de secol nenumărate Nok specimene de teracota au fost jefuite de la sute de site-uri din centrul Nigeria. Pradă a gasit drumul spre internaţionale de artă şi antichităţi de piaţă, care se încheie până în mâinile de colectionari de arta private.

Parerile mele despre 2012

duminică, 1 ianuarie 2012

Cum stie toata lumea astazi este 1 ianuarie 2012 ,fiind prima zi din anul asa consacrat privind sfasitul lumii.Parerea mea e ca in acest azi nu v-a fi nici un sfasit ,sau poate fi sfarsitul acestei ere,fiind inceputul unei noi viziuni privind viata si activitatea umana.Sunt foarte multe lucruri spuse pe net cu zodiacuri tampite ,fara nici un sens (eu nu cred in zodii ,dar am incredere in astograma si in lucuri care se bazeaza direct pe o persoana).

Se poate totusi ca acest an sa fie un sfasit al acestei epoci ,deoarece din cate vad bancile stau sa cada ,a murit un lider (o previziune din cate imi aduc eu aminte ) referinduse la Kim Jong-il.Statele mari nu se mai inteleg prea bine una cu alta.Saracia a inceput sa fie peste tot ,iar hrana curand v-a deveni aurul de altadata.Totusi sunt de parere ca poate incepe un al 3-lea razboi mondial ,deoarece cum am spus si mai devreme hrana devine din ce in ce mai putina si trebuie sa ne imputinam.Din cate stiu nu ar trebuii sa ne facem griji deoarece cica pana in 2017 nu o sa avem nici un fel de invazie extraterestra.Multi sunt acum pe net de parere ca in mai Antihristul se va arata .Mai este o chestie cum ca Putin v-a reveni acum la putere si v-a face din nou o Uniune Sovietica(dar mi se pare cam aiurea )asa ca ramane de vazun.
Deci ramane de vazut ce o sa facem si cum o sa traim in acest an plin de mister .Va doresc tuturor un an mai bun ca acesta !