O naveta extraterestra ''Patrata'' poate aduce Apocalipsa lui Ioan?

miercuri, 14 decembrie 2011

De ce au evenimente aparent fără legătură, cum ar fi 9 / 11, şi Fukushima, 3 / 11 par să poarte relaţii de matematică precisă unul faţă de altul? Şi, de ce nu desfăşurarea acestor evenimente par să coincidă cu desfăşurarea de Cartea Apocalipsei , şi pasajele corespunzătoare din Biblie, şi anume 9:11? Aceasta este aparent, deoarece toate aceste evenimente au fost într-un fel inteligent fost îndrumaţi să apară de mai multe ori precise.

În măsura în care Biblia este parte din acest context, Biblia trebuie să fie, prin urmare, un plan care este utilizat pentru executarea de evenimente inteligent ghidate. Într-adevăr, aceasta a fost concluzia de la sfarsitul anilor pensionari ordonatorul de Bob Cooper, care a prezis aparent, în termen de săptămâni, ca 9 / 11 va avea loc.

În cazul în care Biblia, ca planul aparent pentru o inteligenţă străin regresiv, liste de evenimente de la 1 la 97, care avea toate secvenţial loc ... este o întindere de departe să ne gândim că cele 98 -lea eveniment enumerate s-ar putea să apară, de asemenea,? Este faptul că un fel de "teorie a conspiraţiei", sau este că logica de bază, şi bunul simţ?

O analiză matematică computaţională din Biblie ca la un model străin, în ceea ce priveşte executarea aparent orchestrată de evenimente scriptate, sugerează că este foarte probabil ca un fel de Cub extraterestre este aruncandu spre Pamant, si va ajunge mai aproape de Pamant bazate pe modele precise a "geometriei sacre". Cu excepţia cazului, noi, ca oameni, se poate trezi [să împrumute cuvintele lui David Icke] pentru a schimba această cronologie aparent artificial construite de evenimente, va pieri miliarde pana la sfarsitul lui 2012.

Cartea Apocalipsei , care a fost mentionat ca atât un script de străin de Alex Collier şi de către Dr. John Lash cu privire la cercetările sale cu privire la gnosticii antice păgâne, prevede următoarele:

[ 2 ] Şi eu am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, venind de la Dumnezeu din cer, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei.

[ 16 ] Şi oraşul era în patru colţuri, şi lungimea este la fel de mare ca lăţimea: şi el a măsurat cetatea cu trestia, douăsprezece mii de stadii. Lungimea şi lărgimea şi înălţimea ei sunt egale.

În primul rând vedem că este similar cu un gigant mamă şi că va coborî din spatiu (Apoc. 21:2) Dimensiunile acestei nave sunt 1,500 mile lăţime de 1.500 km lungime si 1500 mile de mare. Este un cub gigant (Apoc. 21:16). Scriitorii din Star Trek Next Generation au fost profetice, în viziunile lor de navă Borg atunci când l-au portretizat ca un cub gigant. Inspiraţie a Lightbringer, Lucifer, se manifestă în încercările lor de a arăta umanitatea să facă legătura între amoralitate a colectivismului şi a Noului Ierusalim. dar nimeni nu pare a fi de ascultare ... pana acum.

Jesse Ventura [în videoclipul de mai jos] privind său arată Conspiracy Theory arată că elitele au fost aparent pregătesc pentru Washington DC să se scufunde sub apă, şi au pretins a fost în mişcare active masive guvernamentale la Denver. A aşa-numitului Război pe terorismului, împreună cu fascismul sale a fost intenţionat, de fapt pentru a pregăti apariţia unei Noi Ordini Mondiale de catre arhitectii unui străin "Cube Judecatii de Apoi", spre o cucerire străin?

Potrivit lui Alfred Lambremont Webre, elitele prin capacitatea lor de călătorie timp s-au stabilit deja că 2012 este parte dintr-o cronologie catastrofale, care au încercat să se pregătească pentru "Cube Judecatii de Apoi", ca restul omenirii se unknowingness mai aproape de povestea demonice acopere " "scenarii ca Al Treilea Razboi Mondial.

Buddha un extraterestru sau un urmas al Lemurienilor?

sâmbătă, 10 decembrie 2011


Dupa cum cred ca stiti toti Buddha era foarte ciudat pe langa oamenii normali ,avea caracteristici ale corpului diferite de cele ale omului normal .Normal ca el a fost trimis ca un profet pentru a invata oarecum lumea in acel timp sa cunosca spiritualitatea.Totusi dupa ce am citit caracteristicile lui Buddha mai atent am vazut ca seamana mai mult a extraterestru ,totusi nu sunt sigur ca ar fi extraterestru complet ,deoarece poate fi si un urmas al Lemurienilor.In Lemuria sau continentul Mu se stie si se crede ca au fost si ei vizitati de catre extraterestrii,totusi nu pot spune ca sunt sigur de catre cine au fost vizitati ,dar poate ca acolo s-au format niste hibrizi de exemplu Buddha.Mai jos voi scrie caracteristicile lui Buddha asa cum sunt ele cunoscute ,oarecum de toti:




1. Calcă cu toată talpa odată
2. Tălpile îi sunt imprimate cu roți
3. Are călcâie ascuțite
4. Are degetele de la mâini și de la picioare lungi
5. Are mâini și picioare fine și fragile
6. Are membrane interdigitale la mâini și picioare
7. Are picioare arcuite
8. Picioarele sale sunt ca cele ale unei antilope
9. Când stă în picioare, mâinile îi ajung până la genunchi
10. Organul său masculin este acoperit cu o teacă
11. Tenul lui are o strălucire aurie
12. Pielea lui e atât de fină încât nici praful nu se poate depune pe ea
13. Fiecare fir de păr de pe pielea lui crește dintr-un singur por
14. Părul de pe pielea lui este negru-albăstrui, creț și îndreptat spre dreapta
15. Membrele sale sunt drepte ca cele ale unui zeu
16. Există șapte suprafețe covexe pe suprafața corpului său - patru îndărătul membrelor, două îndărătul umerilor și una în spatele trunchiului
17. Toracele său este ca acela al unui leu

18. Ridul dintre umerii săi este absent
19. Corpul său e perfect proporționat - anvergura brațelor este egală cu înălțimea
20. Gâtul și umerii săi sunt echilibrat proporționați
21. Gustul său este extrem de sensibil
22. Maxilarele sale sunt ca cele ale unui leu
23. Are 40 de dinți
24. Dinții lui sunt la fel
25. Nu are spații între dinți
26. Dinții lui sunt albi și strălucitori
27. Are o limbă lungă
28. Are o voce divină
29. Are ochii de un albastru intens
30. Are genele lungi
31. Are păr alb moale crescând între sprâncene
32. Capul său are forma unui turban