Cranii de extraterestri in Peru

luni, 28 noiembrie 2011

Antropologul Renato Riquelme Davila Andină Rituals muzeu privat, situat în cartierul de Andahuaylillas Quispicanchi provincie ( Cusco ) a anunţat descoperirea unei mumii fără caracteristici umane.

Riquelme Davila a explicat că organismul este de 50 cm inaltime, cap triunghiular, cavitatea ochiului prea mare, deschis fontanelei, care este caracteristică doar de copii de până la 1 an şi are molari, care arată că există un decalaj enorm care nu este comun la om.

"Aceasta nu pare uman, deoarece capul este triunghiular şi extraordinară, într-adevăr, capul este de aproximativ de dimensiunea corpului şi a crezut că am fost un copil, dar medicii spaniolă şi rusă au venit şi ne-am confirmat că aceasta este într-adevăr, un extraterestru" , a declarat prin intermediul RPP Noticias.

Capul este triunghiular şi extraordinară, într-adevăr, capul este aproape de mărimea corpului şi a crezut că am fost un copil, dar medicii spaniolă şi rusă au venit şi ne-au confirmat faptul că într-adevăr, este un extraterestru spunea Renato Davila.

Dezvaluiri interesante despre OZN-uri

joi, 17 noiembrie 2011

Credeti ca spusele acelui om sunt adevarate?





Cele 7 Minuni Ale Naturii

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Ku Klux Klan azi (partea a 6-a)

luni, 7 noiembrie 2011

Grupul a supravietuit si acum este mai secret. Numara circa 15.000 de membri. Organizat in grupuri paramilitare, au renuntat la cagule in favoarea armelor perfectioniste. Doctrina lor simplista se rezuma la convingerea ca rasa alba este superioara tututror celorlalte. Membrii sai se antreneaza in lagare militare si organizeaza atentate. Intre 1980 si 1986, au existat aproape 3 000 de atentate, amenintari sau crime.
Implantarea KKK este limitata la cateva regiuni din sudul SUA. Gruparea dispune de fonduri considerabile care ii permit de a achizitiona un armament foarte sofisticat. Un sondaj recent arata ca 11% din populatia americana se arata rasista.

Declinul Ku Klux Klan–ului (partea a 5-a)

In anii ‘30 - ‘40, KKK a facut obiectul a numeroase procese si scandaluri financiare. Slabit, renaste totusi la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Xenofobia manifestata de acest grup este din ce in ce mai acerba impotriva imigratiei continue si a revendicarilor politice ale negrilor. Reapar linsajele dar si atentatele teroriste.
Intre 1954 si 1966, KKK face sa explodeze 70 de bombe in Georgia si Alabama si 30 in Mississippi. Opinia publica incepe sa actioneze si in 1966, cand KKK numara inca aproximativ 60.000 de membri, este din nou trecuta in afara legii.

Organizarea Ku Klux Klan(partea a 4-a)

duminică, 6 noiembrie 2011

Initierea sa este de tipul cavalaresc, religios si ezoteric. Conducerea Ordinului revine unui “vrajitor imperial” si de o adunare legislativa “convocarea imperiala”, compusa din “Kloppers”. Fiecare stat este condus de un “mare dragon”. Fiecare district este condus de un “mare titan”. Fiecare provincie este condusa de un “mare gigant”. Acestei ierarhii i se adauga gradele de “ciclop”, si “vampir”. Un limbaj secret cunoscut insa initiatilor. Zilele si lunile sunt rebotezate “mortal”, “tenebros”, “teribil”, “sangeros”, “inspaimantator” etc.
Clansmen-ii se aduna in “antre” sau “claverne”, unde isi pregatesc echipele sangeroase. Sunt imbracati intr-o uniforma alba care poarta pe piept crucea Sf. Andrei, de culoare rosie.
Noii membri sunt 100% americani, nascut pe solul SUA. Albi si protestanti. In timpul unei ceremonii nocturne, “Marele ciclop” ii consacra cu putina apa varsata pe frunte pronuntand formula: “In mind, in body, in spirit and in life” (In minte, in corp, in spirit si in viata)


Apogeul Ku Klux Klan (partea a 3-a)

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Intre 1871 si 1915, despre KKK se vorbeste putin. Un batran predicator metodist, reverandul William Joseph Simmons, renaste insa monstrul adormit din cenusa. KKK se organizeaza si linia de conduita se schimba. Grupul pretinde acum ca apara adevaratele valori ale Americii, puritanismul si patriotismul. El se opune valurilor masive de noi emigranti, in special italieni, rusi si evrei. In plin razboi mondial, KKK-ul starneste ura contra catolicilor, pacifistilor sau bolsevicilor.
In 1920, el devine o adevarata putere politica avand 5 milioane de aderenti, raspanditi nu doar in Sud, ci in intreaga America. A devenit o adevarata masinarie financiara care ii imbogateste pe conducatorii sai. Implantarea politica se extinde, astfel incat sunt initiati 11 guvernatori si numerosi senatori. KKK se instaleaza chiar la Washington si face o demonstratie de forta facand sa defileze in oras 30.000 de cavaleri.

Ku Klux Klan raspandeste teroarea.(partea a 2-a)

Din 1866, se poate asista la defilari nocturne pe cal. Oamenii sunt imbracati in negru, poarta tunici lungi si cagule care le ascund fata. In plus, arboreaza crucifixe imense si sunt intr-o cautare disperata de negri. Nu ezita de a-si tortura victimele inainte de a le ucide: biciuiri, injunghierea femeilor insarcinate, spanzurare sau incendieri. Totul pare permis.
Cine sunt acesti adevarati tortionari? Persoane cat se poate de respectabile in timpul zilei, elita oraselor din Sud. Dar, noaptea, ei se transforma in animale salbatice, fara suflet. In 1871, 297 de negri sunt linsati in New-Orleans si 200 in Mississippi. In total, intre 1866 si 1914, 4.600 de persoane, in majoritate negri, cad victimele acestor expeditii nocturne.

Istoria Ku Klux Klan (partea 1)

in 1865 pana in zilele noastre, Ku Klux Klan a provocat moartea a zeci de mii de persoane. Esential rasisti, oamenii din aceasta organizatie au realizat, in sec. XIX si pana la jumatatea sec. XX, executii macabre bine regizate, stupide.
In iunie 2005, un proces in care s-a judecat in SUA un fost membru al Ku Klux Klan, inculpat de mai multe crime, a inspirat filmul “Mississippi Burning”, in 1989. Filmul prezinta asasinarea a trei activisti pentru drepturile civile in 1963 cand s-a votat dreptul la vot al negrilor.
Istoria Ku Klux Klan–ului. Nascuta la sfarsitul razboiului de Secesiune, Ku Klux Klan si-a propus sa apere cauza statelor americane din Sud, umilite de pierderea razboiului civil si de abolire a sclavagismului, adica de castigare a drepturilor fundamentale ale omului de catre negri. In ea s-au incadrat repede fosti ofiteri sudisti.


In seara de Craciun a anului 1865, in Tennessee, veteranii au fondat o asociatie de frati de arme al carei nume, reia grecescul “Kuklos” (cerc) asociat cu latinul “lux” (lumina). In timpul raidurilor nocturne, acesti oameni parcurg orasul Pulaski, arborand steaguri albe si cagule ascutite. Rasisti pana in maduva oaselor, cavalerii-fantoma vor sa inspaimante populatia neagra, acuzand-o de a fi responsabila pentru pierderea razboiului de catre sudisti si de creerea crizei economice.
In scurt timp, cavalcadele macabre sunt imitate in numeroase orase din Alabama, din Georgia sau din Mississippi. Se multiplica expeditiile de pedepsire, jafurile si razbunarile particulare in numele superioritatii rasei albe. In cativa ani, Ku Klux Klan aduna peste 500.000 de membri.
Simbolul KKK: o cruce in flacari. In fata marilor valuri de imigranti care sosesc din Europa in sec.XX, membrii KKK isi diversica aria agresiunilor, in vizorul lor intrind de-acum si catolicii, evreii, homosexualii, alcoolicii cat si “femeile imorale.” De fapt, KKK se ia de toti cei care nu le impartasesc ideile, religia si nu au aceeasi culoare de piele.
In 1871, Senatul SUA scoate KKK-ul in afara legii.
Ku Klux Klan raspandeste teroarea. Din 1866, se poate asista la defilari nocturne pe cal. Oamenii sunt imbracati in negru, poarta tunici lungi si cagule care le ascund fata. In plus, arboreaza crucifixe imense si sunt intr-o cautare disperata de negri. Nu ezita de a-si tortura victimele inainte de a le ucide: biciuiri, injunghierea femeilor insarcinate, spanzurare sau incendieri. Totul pare permis.
Cine sunt acesti adevarati tortionari? Persoane cat se poate de respectabile in timpul zilei, elita oraselor din Sud. Dar, noaptea, ei se transforma in animale salbatice, fara suflet. In 1871, 297 de negri sunt linsati in New-Orleans si 200 in Mississippi. In total, intre 18
66 si 1914, 4.600 de persoane, in majoritate negri, cad victimele acestor expeditii nocturne.