Dedublarea Astrala (Documentar)

marți, 21 iunie 2011

Un foarte bun documentar despre dedublarea corpului astral si experiente foart interesante merita vizionat:).

Prabusire Ozn *KGB Rusia* (UFO)

duminică, 19 iunie 2011

Mai de mult in Rusia se pare ca sa prabusit un OZN. Zona a fost impanzita imediat de KGB care nu vor nici acum sa dezvaluie mai multe informatii despre acest lucru.Multi spun ca era un avion de spionaj de-al lor ,dar n-au vrut sa spuna deoarece ar fi pus Rusia intr-o postura proasta.Totusi exista un video foarte tare..Sincer nici eu nu stiu prea multe dar Rusia ascunde foarte multe lucruri lumii..

Bigfoot Monstrii Falsi partea a-2-a

vineri, 17 iunie 2011

Legenda spune ca Bigfoot colinda prin regiuni retrase ale lumii, si este cunoscut sub diferite nume ,in Tibet este numit Yeti sau "Cumplitul om al zapezilor ", in timp ce in Amazon i se spune Mapinguari, in Australia -Yowie, iar in America de Nord, Sasquatch.Asta stim cu totii dar partea interesanta ca eu unul sincer chiar nu cred in acest Big Foot ..Poze interesante au apartu deabia cand a aparatu aparatul de fotografiat color ,peatunci erau foarte usor de gasit costume de maimute(poate niste tineri aveu chef de misto pe seama aceste-i legende)

End Game(Documentar)





„Cine i-a ales pe aceşti tipi să conducă planeta? Ei sunt elitiştii. Ei cred că ar trebui să conducă lumea pentru propriile lor interese egoiste. Acum noi putem vedea o nouă lume intrând în vizor. O lume în care există o posibilitate foarte reală a unei Noi Ordini Mondiale. Grupul Bilderberg face mari progrese către un Guvern Mondial şi numai un public educat şi informat îi poate opri din încercarea lor.

David Rockefeller admite în propriile sale memorii că el doreşte să distrugă SUA. El este un trădător! „

Foarte tare acest documentar...

Monstrul din Loch Ness (o legenda pentru a scoate un oras din criza si foamete) Monstrii falsi partea 1

miercuri, 8 iunie 2011

Monstrul din Loch Ness este un animal care, din punct de vedere taxonomic, nu face parte din nicio familie sau specie, dar despre care se spune că trăiește în lacul Loch Ness din Scoția. Monstrul din Loch Ness este unul din cele mai cunoscute animale studiate de criptozoologie. Evidențele despre existența acestui animal sunt alcătuite din puține, dar mult disputate, fotografii și înregistrări cu sonarul: nu au fost descoperite schelete, urme, exemplare vii sau țesuturi. Localnicii l-au botezat Nessie, un nume folosit azi în toată lumea, încă din anii 1950.
Ce am scris mai sus sunt lucrurile esentiale si care toata lumea cred ca le stie.In 1950 acel oras era in criza profunde asa ca localnicii au trbuit sa faca cv ca sa iti salveze orasul.Au inventat niste legende pescaresti inspirandu-se de la Moby Dick atragand turistii.
De atunci lumea se duce anula acolo si satenii aceia o duc foarte bine iesind din creza.Deci acesta este un mit