Piramida dupa Marte

miercuri, 27 aprilie 2011

Astazi cu ajutorul aplicatiei Google Earth am descoperit o chestie in forma de piramida..Am ramas socat si chiar nu stiu ce sa cred.Extraterestri?..iluminati?Cert e ca craterele din jur au forma unu crab sau cv de genu.Astept pareri..

Traditii de Pasti din intreaga lume

duminică, 24 aprilie 2011

Astazi este sarbatoarea Invierii Domnului Nostru Iisus Hristos.Prin toata lumea sunt o groaza de traditii ciudate,unele chiar dureroase.Am citit pe siteul lui Lovendal despre Paste ca n-ar fi cuvantul potrivit pentu Invierea Domnului ci el apartine paganismului ,oarecum inchinare zeitei Samiras si cu regele Nimrod care a facut turnul Babel pentru al sfida pe Dumnezeu.Oricum daca vreti cititi mai multe lovendal.net.
Deci sa revenim la traditiile de Pasti din intreaga lume:

Biciuirea femeilor

In Cehia si in Slovacia, in a doua zi de Pasti (luni) are loc traditia biciuirii. In aceasta dimineata, barbatii aplica lovituri de bici femeilor, cu ajutorul unui bici special, facut de mana si care se numeste pomlazka (in limba ceha) sau korbac (in limba slovaca). Acest bici este alcatuit din 8-10 sau 12 nuiele de salcie, care au intre jumatate de metru si doi metri. Biciuirea nu este dureroasa, iar scopul ei este acela ca femeile biciuite sa-si mentina sanatatea si frumusetea pana la anul.



Concurs de spart oua

In Marksville, Louisiana (SUA) are loc un concurs de spargere a oualelor (se pare ca cel mai vechi din America). In prima zi de Pasti, competitorii-perechi sparg ouale intre ei. Bineinteles, la urma va ramane un singur ou castigator.

Zmei de Pasti

In Insulele Bermude din Oceanul Atlantic se organizeaza de Pasti o sarbatoare de zburat zmei, zmei care simbolizeaza Inaltarea lui Hristos.

Explozia carutei

In Florenta (Italia) in prima zi de Pasti are loc sarbatoarea denumita “Scoppio del Carro” sau “explozia carutei”. In dimineata primei zile de Pasti, o caruta antica este purtata de strazile Florentei, fiind insotita de 150 de soldati, muzicieni si oameni imbracati in costume din secolul al XV-lea. Caruta este umpluta cu artificii, si, cardinalul Florentei, dupa ce oficiaza slujba de prima zi de Pasti, aprinde aceasta caruta, care ia foc, intr-un spectacol uimitor de lumina si culoare.

Focuri pe dealuri

In nordul si estul Olandei exista asa-zisul obicei al “Focului de Pasti”, in care in prima zi de Pasti, la apusul Soarelui, sunt aprinse focuri pe dealuri.

Acestea ar fi unele dintre traditiile dupa acest glob.

Secretul Evreilor -Kabballah (reportaj)

vineri, 22 aprilie 2011

Faza privind Kabballah mi se pare foarte interesanta.Ce am vazut in acesta seara ma uimit oarecum chiar daca din acel reportaj unele afirmatii scartaie rau de tot este foarte bun dupa parerea mea.Urmariti-l cu placere.





Adaptarea melcilor in mediu subagvatic(Experiment)

Ieri am pus doi melci intr-un agvariu plin cu apa.Melcii erau normali de urscat.Peste 24 de ore i-am verificat sa vad rezulatatul.Unul dintre ei era pe jumatate mort iar celalalt se adaptase foarte bine la mediu subagvatic.Cu acesta ocazie mi-au facut canal pe youtube .Mai jos puteti vedea filmarea facuta de mine.Din pacate am filmat-o cu telefonul si nu prea e cn stie ce dar merge..

Nu te proclama ''zeu'' peste noapte!

miercuri, 20 aprilie 2011


In ultimul timp vad foarte multe secte si religii care tot apar asa peste noapte.Dar ar fi sa le enumar ar fi foarte multe.Oare de ce?Va zic tot eu pentru ca au dreptul ,asa oricine isi puate face o religie daca are bani.Parerea mea e ca trebuie sa fi nebun sa iti faci propria religie si plus ca altii se pun ca ei sunt zeii sau cei atot puternici.
Decat Dumnezeu este un ''zeu'' ,nu ma refer ca cei din Grecia sau Roma antica ci din puct de vedere constructiv.Oricine se poate proclama zeu peste noapte,dar nu rezolva nimic.Un adevart zeu nu muare,are puterea de a trece printre dimensiuni ,nu imbatraneste si multe lucruri de genul acesta.Asa ca eu pentru cei care au idei nastrujnice si vor sa-si faca religie sau cv ,sa o lase balta pentru ca nu o sa rezolve apsolut nimic si o sa-i incurce si pe altii asa zisi ''adepti''.

Extraterestrii printre noi(Emisiune)

marți, 19 aprilie 2011

O super editie a unei emisiuni de la Tv Bistrita cu ufologul Emil Strainu.Emisiunea este facuta prin noiebrie 2010 dar este foarte interesanta si spune multe lucuri pe care pe la alte emisiune nu le spune.









Lady Gaga melodie noua:Iubiti-l pe Iuda (Cel care la tradat pe Iisus Hristos),mana iluminatilor?

Se pare ca zilele trecute cunoscuta cantareata Lady Gaga si-a mai scos o mel intitulata Judas.Am citit de prin alte parti ca in videoclip ea spune ''sa-l iubim pe Iuda'' chiar daca este demon si deastea.Parerea mea este ca iar este la mijloc mana iluminatilor cum am mai citit si pe siteul lui Lovendal ''papusa iluminata''.Parerea mea este ca acesta mel este oarecum o blasfemie adusa religiei crestine.Plus ca si in celelate videocplipuri ale ei vedem semne iluminatie si satanice.Parerea mea lasati-o mai usor cu Gaga ca nu e de bn.

Asa zisa ''reteta secreta'' Coca-Cola

luni, 18 aprilie 2011



Uitati cum se prepara 8 litri de Coca-Cola mai jos.Oricum cred ca la noi e facut la mana a 3 a deoarece am auzit ca in occident e mult mai buna.


Lista ingredientelor prezentate de publicaţia americană este:

  • Extract fluid de coca, 3 drame (un dram are 3,888 grame)
  • Acid citric 3 uncii (o uncie are 28,34 grame)
  • Cafeină 1 uncie (28,34 grame)
  • Zahăr 30 (nu se oferă precizări cu privire la cantitatea exactă)
  • Apă 2,5 galoane (un galon are 3,34 litri)
  • Suc de lămâie 2 pinte (o pintă are 0, 57 litri în Anglia şi 0,47 l în SUA) > Vanilie 1 uncie (28,34 grame)
  • Caramel 1,5 uncii sau chiar mai mult, pentru culoare
  • Arome 7X (se folosesc 2 uncii de arome la 5 galoane de sirop), după cum urmează: alcool 8 uncii, ulei de portocale 20 de picături, ulei de lămâie 30 de picături, ulei de nucşoară 10 picături, coriandru 5 picături, antranilat de metil 10 picături, scorţişoară 10 picături.

Dintre aceste ingrediente, cel puţin două sunt E-uri. Acidul citric, E 330, este folosit şi în alimentele eco, dar poate accelera formarea cariilor dentare. Nici consumul frecvent de caramel, E 150a, nu este recomandat.

Zeitatile desenate de oamenii primitivi sunt extraterestrii?




Mai mereu cand vad cete-o pictura rupestra ma gandesc ca-r fi desenate de oamenii primitivi,acest lucrur este cert.Dar unele desene par a semna cu extraterestrii,totusi in vechime aceste desene reprezentau zeitatile lor .Cam prin toate pesterile vechi dupa Terra vom gasi aceste desene .Este interesant ca ei credeau ca sunt spirite si ce este mai interesant in legendele ameridiene ei spun ca niste zei fara gura(foloseau telepatia ,poate),cu ochi de insecte(poate reptiliei sau cv de genu musca) si care emanau caldura(wow..n-am mai vazut asa cv) i-ar fi creat si adus pe acele meleaguri.

Osama Bin Laden e mor de mult,iar atacurile de pe 11 septembie sunt facute de Iluminati

joi, 14 aprilie 2011

Am vaz astazi pe siteul lui Lovendal ,care il citesc in fiecare zi ,ca Osama Bin Laden e mort de mai bn de 10 ani.Lucrul acesta il cred foate bn deoarece in ultimii ani cand a aparut el avea barba mai neagra si oarecum parea mai tanar,totusi acest terorist am inteles din auzite ca a fost antrenat de securiatea romana ,pe timpul cominismului.A si se spune ca a murit in 2002 din cauza cancerului la rinichi.

Cu privire la atacurile de pe 11 septembrie 2001 imi aduc si acum aminte cum au fost.Eram totusi mic dar imi aduc aminte imaginile vazute pe televizorul mare din sufragerie cum cadeau Turnurile Gemene ...Era ceva ce nu prea intelegeam la varsta aceea si credeam ca teroristii sunt de vina.Acum insa nu mai cred asta.Pe vechea bancnota de 1 dolar se vedeau clar semne iluminate si daca le indoiai in anumite feluri ieseau Turnurile Gemene prabusindu-se si Pentagonul .Dupa parerea mea personala acesta este legat de iluminati...

Alta cometa creste,si tot spre noi se indreapta..

miercuri, 13 aprilie 2011

De data acesta se vorbeste despre cometa Elenin,care este la odistanta rezonabil de Pamant.Nasa afirma ca ea creste si ca se apropie tot spre noi.



Faza super panarama e ca totate mereu se indreapta spre noi si pe urma peste cativa ani dispar si nu mai stie nimeni de ele..

Yuri Gagarin nu a fost primul cosmonaut in spatiu...

Ieri s-a sarbatorit prima reusita a omului in cosmos,acela fiid astronautul sovieticilor Yury Ggarin.Dar defapt el nu a fost primul.Alti 3 sovietici au fost inaintea lui ,dar el a fost primul care a supravietuit..Tutusi sunt multe lucruri care nu iti mai vine sa crezi ca oamenii au ajuns pe Luna .



Totusi acum multi spun ca e devastator organizmului din cauza radiatiilor,dar atunci cum au putut?Sunt multe intrebari fara raspun...

Chakra

marți, 12 aprilie 2011

Chakra este forta interioara sau aura.Este foarte interesant deoarece unii oameni se nascu cu mai multa decat altii.In corp sunt peste 10000 de chakra(din cate stiu).Cele mai importante sunt 7: - Muladhara , chakra de baza sau de radacina , considerata a fi ultimul segment al sirei spinarii sau coccixul. - Swadhistana , chakra sacrala , asimilata cu ovarele sau prostata. - Manipura , chakra plexului solar , din zona ombilicala. - Anahata , chakra inimii , situata in zona inimii. - Vishudda , chakra gatului , localizata in regiunea gatului si a cefei. - Ajna , chakra fruntii sau al celui de-al treilea ochi (glanda pineala sau al treilea ochi). - Sahasrara , chakra coroanei capului (“Punctul delicat al noului nascut” sau “chakra lotusului cu o mie de petale”).

Masoneria (Prieten sau dusman?)

La acesta intrebare privind masoneria daca este prieten sau dusman sincer nici eu nu pot raspune..Pentru cei ce inca nu stiu ce este masoneria va voi spune eu.Masoneria este un orgin mondial ce conduce Planeta din umbra.La inceput era ca o mica bresla dar in timp incet incet incep sa conduca lumea din toate partile. Cam fiecare stat are o loja masonica,pana si Romania.In Romania se cunoste ca fotul presendinte Ion Iliescu si Andrian Nastase conduceau loja masonica din Romania. Cred ca multi dintre voi ati auzit ca in 2017 vor sa ne implanteze cipuri pentru a sti unde suntem oriunde si pentru a putea chiar sa ne omoare daca ei vor.Altii spun ca ei vor doar sa faca ordine ,iar altii spun ca sunt defapt in ordinul Satanei.Nimeni nu stie cu certitudine ... Acum pare a fi dusman ,dar in viitor nu se stie.Depinde de conducator si de viziunea fiecaruia.

De la Atlantida la un mit idiot

Sigur unii dintre voi stiti ca Atlantida o cunosteam din izvoarele istorice scrie de Platon.Platon a scris ca Atlantida a fost un continent deasupra Oceanului Atlantic de azi,cu marimea aproximativa a Europei si cu o civilizatie foarte avasata.
Se spune ca aveau masini zburatoare(zburau ca pasarile ,cum spuneau in antichitate),aveau electicitate si foloseau o energie pe baza de cristale.
Platon spune ca astesta poveste o stia de la bunicul sau care o stia de la tatal sau de cu mult inaintea lui Platon.
Parerea mea asta este un mit idiot ,daca totul sa spunem ca macar o parte era adevarata,totusi ramneau semne si spuneau si alte poapare puteau spune despre aceste lucruri.Poate in viitorul apropiat vom alfta adevarul,pana atunci ramne un mit ,poate fi chiar o poveste a lui Platon.Nu avem de unde sti cu certitudine.

Oare exista,asazisele razboaie psihice?

Parerea mea aceste razboie psihice exista.Nu toata lumea are puteri telepatice sau bioenergetice dar cei care au si invata sa le controleze si sa le pareasca le pot folosii foarte usor.Cei care le folosesc in schop rau parerea mea mai bn s-ar oprii.Aceste energii trb folosite pentru bine.Deoarece initial aceste energii trebuie sa ajute lumea. In plus in timplul razboaielor s-au facut multe atacuri pshice,foarte usor.Unele facute prin informare,altele prin telepatie si altele prin alte mijoloace. Cam atat...

Proiectull Misterios de la Vatican:Cronovizorul

Un proiesct foarte misterios care este ascuns la Vatican este Cronovizorul.Cronovizorul a fost proiesctat de Parintele Ernetti impreuna cu 10 fizicieni in anul 1956 .Se presupune ca ei ai observat Rastignirea lui Iisus Hristor,bombele atomice de la Sodomma si Gomora. Calugarul a avut o inspiratie geniala pornind de la principiul conform caruia undele luminoase si sonore, dupa emisia lor, nu sunt distruse, ci se transforma ramanand prezente continuu. "Nimic nu se pierde, totul se transforma" suna un principiu al Kybalionului. Desi, anumiti fizicieni, inca se mai indoiesc de asemenea posibilitati tehnologice, parintele Ernetti afirma ca undele in cauza apartin dimensiunii astrale. Ei n-au vrut sa prezinte acest obiect omenirii deoarece considerau ca inca omul nu l-ar folosi in folosul binelui si ar putea duce chiar la sfarsitul omenirii.Se spune ca Ernetti l-ar fi distrus ,iar altii spun ca este tinut bine secret la Vatican. Parerea mea este ca e ascuns de ochii omenirii.La Vatican sunt secretele omenirii dupa parerea mea .In trecut au avut o mare putere cu ajutorul Cavalerilor Templieri care cica doar vroiau sa apere omenirea si sa imparte crestinismul,dar adevarul e ca ei vroiau sa cunosca totul ,dupa parerea mea.

Pamant + Fier =Extraterestru?

Stiti foarte bine majoritatea dintre voi ca noi in geneza sa spune ca suntem facuti din pamant si cu suflu de la Dumnezeu.Inainte de potop cam multe lucruri s-au pierdut si revin la ideea mea originiala ca extraterestrii au venit pe Pamant pentru a face o himera o rasa hibrida. In unele scrieri din trecut sunt cei din inaite de potop numiti oamenii din fier.Inca nu stim totul despre planta nostra si in special despre trecutul indepartat. Pana si in biblie ne spune intr-un fragment "Şi în timp ce ai vazut fierul amestecat cu lutul, că se vor amesteca cu seminţe de oameni:. Dar nu se va lipi de unul la altul, după cum fierul nu este amestecat cu lut" Daniel 02:43.Cam lucrul acesta m-a uimit si arata o idee geniala.Multi spun ca ei ar fi demoni trimis de diavol deoarece daca se combinau toti extraterestrii cu pamantecele nu ar mai fi venit Mesia pe lume.Altii spun ca rasa lor era in pericol,si chestia aceasta o cred foarte mult poate din dorinta dea a fi puri s-au combinat intre ei si atunci scazand rata fertilitatii a scazut si populatia.Altii spun ca ei doar sunt aici pentru apa si pentru speciile nostre multe,altii spun ca dintre ei au mai rams cativa pasnici ca ,,supraveghetori,, cum se stie si in Biblia Olandeza si chiar din secretele vaticanului.

O rasa superioara :Pe Pamant?

Zilele trecute am vazut un reportaz foarte intresat despre o himera dintre oameni si o rasa extraterestra.Se spune ca inca din timpuri indepartate extraterestrii au venit aducand informatii si creeind acesta himera.Himera acesta s-a numit nephilim .In antichitate cum stiti multi si cred ca toti despre zeii tuturor popoarelor.Mereu in toate scrierile despre acesti zei scrie asa:''Au venit din cer'',deci parerea mea personala este ca sunt extraterestrii.Unii spun ca ei ar fi venit inainte de a exista omul pe Terra si ca au inaintat evolutia pentru a putea actiona. De aceea parerea mea cunosteau foarte bn alchimia si multe alte lucruri neclare chiar si pentru noi care ne consideram mai avansati.Acesta rasa nephilim a fost plina de regi si de marii conducatori ai lumii,poate ca stiti si de uriasii aceea si craniile acelea dezvoltate ,acelea le sunt oasele.In plus pe teritoriul Romaniei este foarte interesant.In Carpati s-au gasit uriasi si plus ca Geto-Dacii nu erau asa de salbatici cum spun unii,au fost un popor chiar foarte inteligent si plus ca ei erau oameni inalti si solizi. Sunt multe legende si multe inspiratii si idei ale multor oameni inteligenti,dar nu se stie nimic clar si spun iar secretul este la Vatican.